Univaikeuksiin kannattaa kiinnittää huomiota…

FI_Lunamino_Banner_230922

Luultavasti sinullakin on kokemuksia siitä, että toisinaan makaat sängyssä etkä pysty rentoutumaan ja nukahtamaan. Kun vihdoin nukahdat, saatat herätä hetken kuluttua, ja kaikki alkaa alusta. Vihdoin nukahdettuasi, aamu on vastassa aivan liian aikaisin.

Jos olet kamppaillut yöuniesi kanssa, niin tiedät, että hyvä yöuni tärkeää, jotta pystyt toimimaan jokapäiväisessä elämässä. Hyvät yöunet ovat erittäin tärkeitä hyvinvoinnin ja terveyden kannalta.

Tutustu täältä unta edistävään ravintolisäämme

Pyörivät ajatukset

Usein nukahtamisvaikeudet liittyvät tunteeseen, että aivot työskentelevät ylikierroksilla – ajatukset pyörivät, ja vaikka olisit fyysisesti väsynyt, hermosto ei löydä rauhaa. Useimmat ihmiset kohtaavat nukahtamisvaikeuksia elämänsä aikana, ja varmasti kaikki tunnemme kehoituksen “laskea lampaita”. Usein nukahtamisvaikeuksia esiintyy stressaavina ajanjaksoina tai suurten elämänmuutosten aikana.


Luontainen sisäinen rauha

Onneksi on olemassa keinoja, jotka auttavat sinua rauhoittumaan ja edistävät nukahtamista. Lunamino on ravintolisä, joka auttaa sinua rauhoittumaan ja nukahtamaan nopeammin. Nuku hyvin ja nauti arjesta hyvin levänneenä.
Lunamino koostuu kasveista, aminohapoista ja L-tryptofaanista sekä välttämättömistä vitamiineista ja kivennäisaineista. Lunamino tukee elimistön nukkumismekanismeja useilla tasoilla.

Lyhyen aikavälin vaikutus

Lunamino sisältää yrttejä, joilla kaikilla on unta edistävä vaikutus:

  • Sitruunamelissa edistää normaalia ja levollista unta
  • Lehmuksenkukalla ja kauralla on rentouttava vaikutus ja ne auttavat nukahtamaan helpommin
  • B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa – eli auttaa sisäiseen rauhoittumiseen – sekä edistää normaalia lihastoimintoa – esim. jos jalat ovat levottomat öisin.


Vaikutus pitkällä aikavälillä


Lunamino sisältää myös aminohappo L-tryptofaania. Tryptofaani toimii elimistön oman serotoniinin ja melatoniinin tuotannon rakennusaineena.  
Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi Lunaminoa tulisi käyttää päivittäin 3-4 viikon ajan, tai kunnes unirytmi on jälleen vakaa. 

kokeile LUNAMINOa

Lunamino –  helpottaa nukahtamista

Lunaminon sisältämät kaura ja lehmuksenkukka vaikuttavat rentouttavasti ja auttavat nukahtamaan. Sitruunamelissa edistää normaalia ja rauhallista unta. 

Lunaminon tarkoin valitut ravintoaineet, B-vitamiinit ja magnesium, edistävät hermoston normaalia toimintaa ja ne tunnetaan stressivitamiineina ja hivenaineina. 

Lunamino sisältää myös L-tryptofaania. Tryptofaani on välttämätön aminohappo, jota on saatava päivittäin ravinnosta. Tryptofaanista muodostuu aivoissa mielialaan positiivisesti vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta serotoniinia, joka puolestaan muuttuu vuorokausirytmiä sääteleväksi ja unta rauhoittavaksi melatoniiniksi.

Lue lisää Lunaminosta  täältä

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.