LIPINORM A-800 – 90 TABLETTIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ ARTISOKKAA, PUNARIISIÄ, TIAMIINIA JA OLIIVIA.

Sisältää artisokkaa, joka auttaa alentamaan veren rasva-arvoja (kolesteroli ja rasva) sekä tiamiinia, joka edistää sydämen normaalia toimintaa. Tuottessa on myös 2,85 mg punariisin monakoliini K:ta. Vain 2 tablettia päivässä (3 kuukauden pakkaus).
Veren rasvapitoisuus
Sydämen toiminta
Kolesteroli

26,50 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

ONKO KOLESTEROLIARVOSI NORMAALI?
Kolesteroli on veren sisältämä määrä erilaisia aineita, jotka sisältävät rasvaa, proteiineja ja kolesterolia vaihtelevassa määrin – näitä kutsutaan lipoproteiineiksi (LDL, HDL ja triglyseridit). Lipoproteiinit kuljettavat rasvaa ja kolesterolia elimistössä verenkierron kautta.
Suurin osa aikuisista tietää normaalin kolesterolitason merkityksen. Tyypillisesti veren kolesterolipitoisuus nousee iän myötä, mutta terveellisillä ruokavalio- ja liikuntatottumuksilla voit tehdä paljon sen eteen, että veren kolesterolipitoisuus pysyy normaalina.

LIPINORM A-800 – NORMAALI KOLESTEROLITASO JA SYDÄMEN TOIMINTA
Jos lääkärisi on sitä mieltä, että sinun pitäisi huolehtia kolesteroliarvoistasi, niin Lipinorm A-800 voi olla hyvä ”ensimmäinen valinta” täydentämään muita hyviä tapoja, jotka parantavat ja ylläpitävät hyvää terveyttä.
Lipinorm A-800 on ravintolisä ja hyvä tuki niille, jotka haluavat säilyttää veren rasvojen (kolesteroli ja triglyseridit) normaalit tasot. Lipinorm A-800 sisältää artisokkaa, joka auttaa ylläpitämään tai jopa alentamaan veren normaalia rasva-arvoa, punariisiä, josta 2,85 mg on Monakoliini K:ta, tiamiinia (B1-vitamiini), joka edistää sydämen normaalia toimintaa ja oliiviuutetta (hedelmästä).

KUKA VOI HYÖTYÄ LIPINORM A-800:STA?
Lipinorm A-800 on tarkoitettu sinulle, joka olet saattanut saada moitteita verenkierrosta – ehkä sinulle on sanottu, että on hyvä idea laihtua muutama kilo, muuttaa ruokavaliota enemmän kalaan ja kasviksiin, ja syödä vähemmän lihaa ja tyydyttyneitä rasvoja sekä samalla liikkua enemmän. Voit täydentää ruokavaliotasi Lipinorm A-800:lla, joka sisältää artisokkaa, joka auttaa alentamaan ja ylläpitämään normaalia veren rasvapitoisuutta.

MIKÄ ON NORMAALI KOLESTEROLITASO?
Terveiden suomalaisten kolesterolipitoisuudet vaihtelevat suuresti riippuen siitä, oletko nainen vai mies. Esimerkiksi useimmilla 40-50-vuotiailla naisilla taso on 4,0-7,3 mmol/l ja miehillä 4,0-7,7 mmol/l. Miesten raja on siis hieman korkeampi kuin naisten. Erityisesti jos korkeaan kolesteroliin liittyy korkea verenpaine, liikalihavuus ja ehkä muita riskitekijöitä, sinun on syytä tehdä asialle jotain.

Lipinorm A-800, ravintolisä
– Kasviuute-vitamiinivalmiste

90 tabl. / 64 g

Päiväannos sisältää: 2 tabl.
Punariisi (monakoliini-K 2,85 mg) 95 mg
Latva-artisokkauute 800 mg
– vastaten tuoretta kasvia n. 5200 mg
Oliiviuute (hedelmä) 25 mg

Ravintoaineet: 2 tabl.
Tiamiini (B1) 0,55 mg (%RI**50)
**% päivittaäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Latva-artisokkauute (Cynara scolymus L.), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, silloitettu selluloosakumi, rasvahappojen magnesiumsuolat), punariisi (Monascus purpureus Went), oliiviuute (hedelmä) (Olea europaea L), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiini (mononitraatti) ja kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Säilytys: 
Kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja auringon valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Lipinorm A-800 sisältää kasviuutteita, joten tableteissa voi esiintyä värieroja.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Annostusohje (aikuiset): 2 tabl./vrk niellään kokonaisina veden kanssa.
Suositeltua annosta ei saa ylittää. Päivittäinen monakoliiniannos ei saa olla yli 3 mg. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 18-vuotiaille lapsille ja yli 70-vuotiaille. Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä, jos sinulla ilmenee terveyteen liittyviä ongelmia. Jos käytät kolesterolia alentavaa lääkitystä tai muita punariisiä sisältäviä tuotteita, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta.

FI_Lipinorm_A-800_90tabl_WEB_2000x2000px_140322_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
Lipinorm A-800
Ravintolisä, joka sisältää veren rasvapitoisuutta alentavaa artisokkaa. Tuotteessa on myös 2,85 mg monakoliini-K:ta punariisistä sekä tiamiinia ja oliiviuutetta.  Täältä voit ladata kuva- ja tekstimateriaalia käytettäväksi verkossa ja SoMe-kanavilla. Käytä julkaisussasi #LipinormA800  
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.