Terveytesi on meidän sydämenasia

Tietoa mezinasta

MEZINA - YKSI TANSKAN SUURIMMISTA RAVINTOLISIEN TOIMITTAJISTA

Mezina on 100-prosenttisesti tanskalaisomisteinen yritys. Olemme yksi Tanskan suurimmista ravintolisätoimittajista, ja olemme toimittaneet ravintolisiä tanskalaisille melkein 40 vuoden ajan. Olemme ylpeitä siitä, että luomme tuotteita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan paremman terveyden ja elämänlaadun. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskan Esbjergissä, ja meillä on tytäryhtiöitä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Englannissa.

Valmistamme tuotteemme itse ja meille on tärkeintä, että tuotteet toimivat halutulla tavalla ja niiden laatu on halutulla tasolla. Voimme Mezinassa olla varmoja, että näin on kaikkien tuotteidemme kohdalla.

MEZINAN TAVOITTEENA ON Tuottaa markkinoiden parhaITA tuotteITA:

Luontaistuotteet

Ravintolisät

Melkein 40 vuoden kokemus

Mezinalla on yli 70 erittäin motivoitunutta ja omistautunutta työntekijää, jotka työskentelevät yksinomaan terveystuotteiden, yrttituotteiden ja ravintolisien kehittämisen, valmistuksen, dokumentoinnin, tutkimuksen, markkinoinnin ja myynnin parissa.

Kaikki he työskentelevät Mezinan tavoitteiden mukaan tarjotakseen vain markkinoiden parhaita tuotteita niillä alueilla, joilla toimimme. Siksi myymme edelleen tuotteita, jotka ovat kuuluneet valikoimaamme vuodesta 1983 lähtien, sekä olemme ajan hermolla ja tarjoamme myös alan uusia ja innovatiivisia tuotteita. Uskomme, että tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että meenestymme markkinassa hyvin.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme ja tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: mail@mezina.com. Läpinäkyvyys ja luotettavuus on meille tärkeää, joten olemme avoimia kaikille kysymyksille.

EKSKLUSSIVE LEVERANDØRER MED HELT UNIKKE PRODUKTER

Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter
– fx SALUS Haus (flydende urte-eliksirer) og Nelson Bach (Rescue Remedy/Bachs Blomsterremedier).

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.