NATULAX – 360 GRAMMAA

SIKURI-INULIINI EDISTÄÄ NORMAALIA SUOLEN TOIMINTAA ULOSTAMISTIHEYDEN LISÄÄNTYMISEN ANSIOSTA.

12 grammaa sikuri-inuliinia päivässä edistää suolen normaalia toimintaa. Natulax sisältää kasviperäistä sikuri-inuliinia, joka lisää positiivisten bifidobakteerien määrää paksusuolessa. Se kasvattaa suolen sisällön määrää, mikä vaikuttaa peristaltiikkaan stimuloivasti. Kun suolen toiminta on normaalia, suolen liikkeiden tiheys lisääntyy ja näin hidasliikkeisyys lievittyy. Natulaxin maku on hieman makea. Annostus 12 grammaa päivässä (vastaa noin ruokalusikallista)
Ruoansulatus
Suolen toiminta
Laiskalle suolelle

29,90 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

Ruoansulatuksella on suuri merkitys hyvinvointiimme. Jos vatsamme ei toimi, kiinnitämme huomiomme nopeasti ruoansulatuksen aiheuttamiin epämukavuuksiin ja epäsäännöllisyyksiin. Terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla on yleensä myönteinen vaikutus ruoansulatukselle, mutta se ei aina riitä.

Usein laiskasta suolesta kärsivät ikääntyneet tai raskaana olevat naiset, mutta kaikilla voi olla jaksoja, jolloin suoli ei toimi optimaalisesti.

Natulax sisältää inuliinia, joka on eräänlaista kuitua, jota saadaan kasveista, kuten sikurin juuresta. Inuliini kulkee ohutsuolen läpi suurelta osin sulamattomana ja pääsee paksusuoleen, jossa se voi toimia ravintona olemassa oleville lakto- ja bifidobakteereille. Näin se auttaa lisäämään hyvien bakteerien määrää suolistossa ja jättää vähemmän tilaa ei-toivotuille bakteereille. On tärkeää, että hyvien bakteerien määrää suolistossa lisätään tai ylläpidetään. Suolistossa on noin 500 eri bakteerilajia, ja useimpien niiden tehtävänä on ylläpitää bakteeriflooran tasapainoa.

Natulaxin sisältämä sikuri-inuliini edistää suolen normaalia toimintaa ulostamistiheyden lisääntymisen ansiosta. Suotuisa vaikutus saavutetaan, kun sikuri-inuliinin saanti on 12 g päivässä.

Natulax on hyvin hienojakoinen jauhe, joka maistuu hieman makealta. Natulax liukenee veteen. Sitä voi myös ripotella aamiaistuotteisiin, kuten muroihin tai jogurttiin, eikä siitä jää minkäänlaista sivumakua.

Mitä muuta voit tehdä välttyäksesi laiskalta suolelta?

  • Syö kuitupitoista ruokaa
  • Harrasta liikuntaa. Kun liikut, liikutat myös suolistoasi.
  • Käy vessassa silloin, kun siltä tuntuu. Vessähädän tukahduttaminen voi vaikuttaa negatiivisesti suolen toimintaan.
  • Tee tarvittaessa lantionpohjan harjoituksia.
  • Pidä ruokarytmi säännöllisenä.

Natulax, ravintolisä
– Inuliini-kuituvalmiste

Kuukauden annos / 360 g

Päiväannos sisältää: 12 g inuliinia

Ainesosat: Sikuri-inuliinia (Cichorium intybus L)

Säilytys: Kuivassa, suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Suositeltu päiväannos: 12 g  (vastaa n. 20 ml tai suurta ruokalusikallista)

Päiväannos sisältää: 12 g inuliinia.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Natulaxia voi ripotella jogurttiin tai muihin aamiaistuotteisiin. Jauhe voidaan sekoittaa lasilliseen vettä ja juoda. Natulaxin maku on hieman makea.

HUOM! Kuidun saannin lisääminen voi alussa aiheuttaa ilmavaivoja. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

FI_Natulax_360g_WEB_2000x2000px_050422_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
Natulax
12 grammaa sikuri-inuliinia päivässä edistää normaalia suolen toimintaa tiheämmän ulostamisen kautta. Sikuri-inuliini lisää positiivisten bifidobakteerien määrää paksusuolessa. Täältä voit ladata kuva- ja tekstimateriaalia käytettäväksi verkossa ja SoMe-kanavilla. Käytä julkaisussasi #Natulax
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.