CHELLO CLASSIC – 60 TABLETTIA

VAIHDEVUOSI-IKÄISILLE NAISILLE - B6-VITAMIINI AUTTAA SÄÄTELEMÄÄN HORMONITOIMINTAA.

Chello Classic on kehitetty erityisesti kypsille naisille (vaihdevuosista kärsiville naisille). Tuote sisältää kiinankarhunputken lisäksi salviaa, siankärsämöä ja voikukkaa. Salvian tiedetään vähentävän hikoilua, kuumia aaltoja ja muita vaihdevuosiin usein liittyviä oireita. Chello Classic sisältää B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Tuote on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia.
Vähentää hikoilua
Vaihdevuodet
Vähentää epämukavuutta

31,00 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

Jopa 80 prosenttia naisista kokee vaihdevuosien aikana kuumia aaltoja, yöhikoilua ja väsymystä.

Chello Classic on ravintolisä, joka sisältää Dong Quai -yrttiä, jota kutsutaan myös kiinankarhunputkeksi – lempinimeltään ”naisen ginseng”. Don Quaita eli kiinankarhunputkea on viljelty tuhansia vuosia, ja se on tunnettu naistenyrtti idässä. Kasvi tunnetaan parhaiten sen yleisestä virkistävästä vaikutuksesta sekä fyysisesti että henkisesti, joka auttaa selviytymään jokapäiväisen elämän haasteista.

Kiinankarhunputki auttaa myös ylläpitämään naisten virtsateiden normaalia toimintaa. Voikukka ja siankärsämö auttavat myös tukemaan munuaisten ja virtsateiden normaalia toimintaa – mikä on tervetullutta kehon muutoksen aikaan.

Chello Classic sisältää myös salviaa, joka voi vähentää hikoilua, joka on useimmille vaihdevuosien hankalin osa. Lisäksi Chello Classic sisältää B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Katso myös tuotteemme Chello Forte – joka on kehitetty erityisesti vaihdevuosista kärsivien naisten kuumien aaltojen ja hikoilun lievittämiseen.

Chello+B6 vitamin, ravintolisä
– yrttivalmiste

60 tabl. / 42 g

Chello sisältää B6-vitamiinia, joka edistää hormonitoiminnan säätelyä sekä salviaa, joka edistää vaihdevuosi-ikäisten naisten hyvinvointia.

Päiväannos sisältää: (1 tabl. / 2 tabl.)
Kiinankarhunputkiuutetta 300 mg / 600 mg
Siankärsämöuutetta 50 mg / 100 mg
Voikukkauutetta 50 mg / 100 mg
Salviauutetta 100 mg / 200 mg

Ravintoaineet: (1 tabl. / 2 tabl.)
B6-vitamiinia 1,4 mg (%RI*100) / 2,8 mg (%RI*200)
*% päivittaäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Kiinankarhunputkiuute (Angelica sinensis (Oliv.) Diels), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), salviauute (Salvia officinalis L), siankärsämöuute (Achillea millefolium (L.)), voikukkauute (Taraxacum officinale (L) Weber ex F. H. Wigg), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Säilytys: 
Kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja auringon valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Chello+B6 vitamin sisältää kasviuutteita, joten tableteissa voi esiintyä värieroja.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Annostusohje: 1-2 tablettia / vrk.
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruoka-valiota eikä terveellisiä elämäntapoja.
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

FI_Chello_60tabl_WEB_2000x2000px_210322_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
Chello Classic
Chello Classic on kehitetty erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille. Se sisältää Dong Quain eli kiinankarhunputken lisäksi myös salviaa, siankärsämöä ja voikukkaa. Täältä voit ladata kuva- ja tekstimateriaalia käytettäväksi verkossa ja SoMe-kanavilla. Käytä julkaisussasi #Chello
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.