COLLAGEN PURE SKINCARE – 150 G

TUTKITTU HUIPPULAATUINEN KOLLAGEENIJAUHE

Collagen Pure Skincare on tutkittu korkealaatuinen kollageenijauhe. Se on mauton, helposti liukeneva jauhe, joka voidaan helposti sekoittaa kaikkiin ruokiin ja juomiin, ja se sopii kaikille, jotka haluavat kauniin, sileän ja kimmoisan ihon. Collagen Pure Skincare -ravintolisän kollageenijauheella on tutkimuksissa osoitettu olevan seuraavat todistetut vaikutukset:
  • Lisää ihon kimmoisuutta ja joustavuutta
  • Tekee ihosta sileämmän, jossa vähemmän syviä ryppyjä ja juonteita
  • Auttaa vähentämään selluliittia eli appelsiini-ihoa
Tuote sisältää ainoastaan puhdasta, hydrolysoitua VERISOL®-kollageenia. Collagen Pure Skincare sisältää 60 päiväannosta, á 2.5 g kollageenihydrolysaattia jauheena.
Sileämpi iho ja vähemmän ryppyjä
Vähentää selluliittia
Lisää joustavuutta ja kimmoisuutta

36,90 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

Miksi iho menettää kollageenia?

Kehon luonnollinen kollageenin tuotanto vähenee 35 ikävuoden jälkeen, ja kasvoihin alkaa muodostua juonteita ja ryppyjä. Se on luonnollista ja vaikuttaa meihin kaikkiin. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että päivittäinen kollageenilisä (kollgeenipeptidit) voi vähentää esimerkiksi silmänympäryksen ryppyjen syvyyttä jopa 20,1 % ja selluliittia 11,1 % vain muutamassa viikossa.

Collagen Pure Skincare -ravintolisä koostuu hyrdolysoidusta VERISOL® -kollageenista, joka auttaa pitämään ihosi nuorekkaana ja pirteänä.

Toimiiko Collagen Pure Skincare ryppyihin ja juonteisiin?

Tarjoamalla kehollesi erityisiä hydrolysoituja kollageenipeptidejä, joita Collagen Pure Skincare sisältää, voit sekä vähentää että ehkäistä ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Tutkimuksissa on osoitettu, että silmien ympärillä olevien ryppyjen syvyys voi vähentyä jopa 20 % 8 viikon käytön jälkeen.

Auttaako se selluliittiin?

Collagen Pure Skin toimii koko kehossa – ei vain kasvoilla. Kehomme kollageenipitoisuudella on todella suuri ja ratkaiseva vaikutus siihen, kuinka sileänä ihomme pysyy vuosien mittaan. Kollageeni muodostaa itse asiassa suuren osan kehon sidekudoksesta ja on siksi tärkeä tekijä ihon rakenteen ja tiheyden vahvistamisessa. Collagen Pure Skincare -ravintolisän sisältämä kollageeni on tutkimuksissa osoittanut vähentävän selluliittia eli appelsiini-ihoa merkittävästi vain kuudessa kuukaudessa.

Onko kollageenin vaikutus todettu?

Mezinan Collagen Pure Skincare -ravintolisässä käytetystä suun kautta nautittavasta VERISOL®-kollageenista on tehty useita tutkimuksia. Tutkimukset suoritti saksalainen yritys Gelita AG vuonna 2014. Tulokset osoittivat näiden kollageenipeptidien olevan erityisen hyviä ryppyjen ja selluliitin vähentämistä ajatellen. Tulokset osoittavat selkeästi, että kollageenijauheen käytöllä on todellinen ja todistettu vaikutus, – sekä ennaltaehkäisevä että korjaava vaikutus ihon ei-toivottuihin ikääntymisen merkkeihin.

Collagen Pure Skincare – 150 g
– Kollageenivalmiste

Päiväannos sisältää:
2,5 g VERISOL® kollageenipeptidejä.

Ainesosat:
Kollageenihydrolysaatti (naudasta)

Säilytys:
Kuivassa, suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Suositeltu päiväannos: 2,5 g – n. 1/2 mittalusikallista (lusikka pakkauksessa).
Voidaan sekoittaa kylmään tai kuumaan juomaan. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tutkimukset: Todistettu teho ja yllättävät tulokset

Saksalainen Gelita AG (Eberbach, Saksa) suoritti vuonna 2014 tutkimukset, jotka osoittivat VERISOL® -tuotemerkin anti-age-kollageenipeptidien suun kautta nautittuna olevan yllättävän hyviä ryppyjen ja selluliitin vähentämistä ajatellen. Tulokset osoittavat selkeästi, että kollageenijauheen käytöllä on todellinen ja todistettu vaikutus, – sekä ennaltaehkäisevä että korjaava vaikutus ihon ei-toivottuihin ikääntymisen merkkeihin.

Tukimukset suoritettiin kaksoissokkotutkimuksina. Tämä tarkoittaa sitä, että koehenkilöt jaettiin satun- naisesti kahteen ryhmään, joista toinen sai vaikuttavaa ainetta ja toinen ryhmä sai lumelääkettä.

Tutkimustulokset
Koehenkilöiden tuli nauttia 2,5 g jauhetta päivittäin tietyn ajanjakson aikana. Tutkimukseen osallistuneet ja mittauksen suorittaneet henkilöt eivät tienneet kuka sai VERISOL®-kollageenijauhetta ja kuka lumelääkettä.

Ryppyjen syvyys pieneni jopa 20,1%
Tutkimukseen osallistui 114 naista, iältään 45-65 vuotta. Heidän iho mitattiin ennen tuotteen käytön aloittamista. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen VERISOL®ia saaneen ryhmän ryppyjen syvyys oli pienentynyt keskimäärin 7,2 %. Kahdeksan viikon käytön jälkeen ryppyjen syvyys oli mittausten mukaan vähentynyt keskimäärin jopa 20,1 %. Korkein mitattu tulos oli 49,9 %.

Lähde: View the study on our collagen peptides’ effect on wrinkles by E. Proksch, M. Schunck,  V. Zague, D. Segger, J. Degwert and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(3):113-9).

Selluliitin eli appelsiini-ihon väheneminen 11,1%
Noin 85 prosenttia yli 20-vuotiaista naisille selluliitti on ongelma. Sitä esiintyy pääasiassa reisissä, pakaroissa ja vatsassa. Tutkimuksessa oli mukana 105 25-55-vuotiasta naista, joilla oli selluliittia reisissä.
Kolmen kuukauden kuluttua voitiin päätellä, että appelsiini-ihon määrä oli vähentynyt ja väheneminen jatkui edelleen seuraavan kolmen kuukauden ajan. Reiden ihon “muhkuroiden” ja rakenteen osoitettiin parantuneen 11,1 % verrattuna lumelääkeryhmään. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyi merkittävästi.

Lähde: View the study on our collagen peptides’ effect on cellulite by M. Schunck, V. Zague, S. Oesserand E. Proksch. J in Med Food (2015; 18(12):1340-8).  

Lisääntynyt ihon kimmoisuus
Tutkimukseen osallistui 69 35-55-vuotiasta naista. Kaikilta mitattiin ihon kimmoisuus välittömästi ennen tuotteen käytön aloittamista, uudelleen 4 ja 8 viikon päivittäisen käytön jälkeen ja lopuksi vielä 4 viikon kuluttua viimeisestä käyttöajankohdasta.
Tutkimus osoitti, että VERISOL®-kollageenia käyttävässä ryhmässä ihon kimmoisuus parani keskimäärin 7 % verrattuna lumelääkeryhmään. Joillakin naisilla ihon kimmoisuus parani jopa 30 % 8 viikon käytön jälkeen.

Lähde: View the study on our collagen peptides’ effect on skin elasticity by E. Proksch, D. Segger,  J. Degwert, M. Schunck, V. Zague and S. Oesser in Skin Pharmacol  Physiol (2014;27(1):47-55).

FI_Collagen_Pure_skincare_WEB_2000x2000px_010922_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
Collagen Pure Skincare
Collagen Pure Skincare on tutkittu korkealaatuinen kollageenijauhe. Se sopii kaikille, jotka haluavat kauniin, sileän ja kimmoisan ihon. Täältä voit ladata kuva- ja tekstimateriaalia käytettäväksi verkossa ja SoMe-kanavissa. Käytä #collagenpureskincare
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.