Ryhdy jälleenmyyjäksi

HALUATKO ALKAA MEZINA-TUOTTEIDEN JÄLLEENMYYJÄKSI?

Olemme Mezinassa iloisia, että sinua kiinnostaa tuotteidemme jälleenmyynti. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita Mezinan ravintolisien ja luontaistuotteiden jakelijoiksi. Olemme halukkaita tekemään yhteistyötä riippumatta siitä, oletko kiinnostunut Mezina-brändin tuotteista tai private label -tuotteista.

Täytä oheinen lomake ja kerro yrityksesi tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen finland@mezina.com

Vieraile universumissamme

B2B JÄLLEENMYYJÄ

Meillä Mezinassa on poikkeuksellisen hyvä tietämys siitä, mitkä raaka-aineet voivat edistää parempaa elämää ja korkeampaa elämänlaatua. Meillä on tehokas tuotekehitys, joustava ja nopea toiminta sekä omat tiukat laatumenettelyt raaka-ainenostoja varten. Laajan verkostomme kautta hankimme raaka-aineemme kansainvälisesti, ja meillä on hyvä henkilökohtaiset yhteydet tukku- ja vähittäiskauppiaisiin pääasiassa pohjoismaisilla markkinoilla.

Tarjoamme sinulle yrityksenä mahdollisuuden erottua alalla private label -tuotemerkin avulla, jotta sinä voit tarjota asiakkaillesi juuri sellaisia terveystuotteita ja ravintolisiä kuin sinä haluat. Prosessin aikana tarjoamme sparrausta ja apua kaikessa konseptin kehittämisessä ja graafisessa pakkaussuunnittelussa sekä ainutlaatuisten ainesosien ja koostumusten valinnassa. On sinun tehtäväsi arvioida, missä asioissa tarvitset erityisesti neuvoja ja sparrausta oman tuotemerkkisi kanssa. Yksi asia on kuitenkin varmaa, ja se on se, että Mezinan kautta myytävät private label -tuotteesi ovat tanskalaisittain kehitettyjä, ja niissä on kestävä pakkaus joko biomuovi- tai rPET-pakkauksen muodossa.

Kuvapankistamme löydät runsaasti materiaalia käytettäväksi verkkosivuillasi tai sosiaalisessa mediassa.

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.