Vastuullisuus

Kestävä kehitys on vastuullisuutta

Me Mezinassa otamme vastuun kestävästä kehityksestä. Eikä se ole vain sanahelinää. Uskomme, että jokaisen yrityksen vastuulla on ajatella kestävyyttä kaikilla osa-alueilla – myös päivittäisessä toiminnassa. Haluamme jättää mahdollisimman pienen jalanjäljen ympäristöön. Tiedämme, että se on tehtävä, joka vie aikaa, eikä se tapahdu hetkessä.

Kestävän kehityksen vastuun ottaminen on aloitettava jostain, ja siksi me Mezinassa olemme päättäneet toimia aktiivisesti kestävän kehityksen puolesta kolmella keskeisellä alueella: kestävät pakkaukset, luonnosta lähtöisin olevat ainesosat sekä tanskalainen tuotekehitys. Voit lukea lisää tästä kaikesta alta.

Sen lisäksi, että Mezina työskentelee kestävän kehityksen hyväksi näillä kolmella alueella, se pyrkii myös jatkuvasti vähentämään sähkön, lämmön ja veden kulutusta tuotantolaitoksissaan. Näillä mainituilla toimilla teemme oman osuutemme jättääksemme myönteisen jäljen planeettaamme.

Kierrätysmuovista valmistetut PAKKAUKSET

Nykyään kestävyyteen ja kierrätykseen kiinnitetään valtavasti huomiota, ja monet kuluttajat etsivät vaihtoehtoja muoville. Me Mezinassa panostamme vahvasti kestävyyteen ja uskomme, että rPET-pakkaukset ja biomuovit ovat parhaita vaihtoehtoja vastuullisuuteen. Biomuovi on muovimateriaali, joka perustuu biomassaan eikä fossiilisiin resursseihin, kuten öljyyn ja maakaasuun, kun taas rPET on valmistettu kierrätysmuovista, ja sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Mezinassa otamme jatkuvasti käyttöön biopohjaisia ja kierrätettyjä pakkauksia, jotka on valmistettu luonnonvaroista, jotka voivat kasvaa pellolla ja uudistua vuodesta toiseen – tietenkin kestävästi tuotettuna.

TANSKASSA KEHITETYT TUOTTEET

Mezinassa löydämme inspiraatiomme luonnosta, joka on täynnä taikaa. Meillä on perustavoitteena yhdenmukainen käsitys siitä, mitä toimialamme tuotteiden pitäisi tehdä ja millaista laatua niiden pitäisi olla. Mezina ostaa raaka-aineet tuottajilta, jotka osoittavat täyttävänsä kaikki Tanskan tiukan lainsäädännön mukaiset laatu- ja puhtausvaatimukset. Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse farmaseuttisen valvonnan alaisuudessa Tanskassa. Tämä antaa meille varmuuden siitä, että tuotteet valmistetaan asianmukaisissa olosuhteissa muun muassa työntekijöiden kannalta.

AINESOSAT luonnosta

Vuodesta 1983 lähtien olemme Mezinalla pyrkineet tarjoamaan markkinoiden parhaita tuotteita. Tuotteet, jotka on kehitetty perinteisiä menetelmiä kunnioittaen ja kasviperäisiä ainesosia käyttäen, mutta aina ottaen huomioon tieteelliset oivallukset ja suuntaukset. Itse asiassa olemme aina käyttäneet tuotteissamme luonnosta saatavia ainesosia. Lisäksi valvomme tiukasti omassa tuotannossamme käyttämiemme raaka-aineiden ja muilta toimittajilta valitsemiemme tuotteiden laatua. Teemme yhteistyötä vain sellaisten tuottajien kanssa, jotka asettavat huippulaadun etusijalle.

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.