Kuvapankki

Täältä kuvapankistamme voit ladata Mezinan tuotekuvia, fiiliskuvia, logon, SoMe-kuvia sekä sisältö- ja lehdistömateriaalia. Jos haluat jakaa materiaalia sosiaalisessa mediassa, olisimme iloisia, jos käyttäisit hashtagia #mezina. Muistathan myös linkittää myös verkkosivuillemme.

Jos et löydä tarvitsemaasi aineistoa tältä sivulta tai sinulla on kysyttävää kuvapankistamme, niin kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen finland@mezina.com

 

Mezina

Kuvapankki 2022

Mezina on 100-prosenttisesti tanskalaisomisteinen yritys. Olemme yksi Tanskan suurimmista terveystuotetoimijoista, ja olemme jo melkein 40 vuoden ajan toimittaneet ravintolisiä ja luontaistuotteita terveydestään kiinnostuneille ihmisille. Olemme ylpeitä, että luomme tuotteita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan parempaa terveyttä ja elämänlaatua. Pääkonttorimme sijaitsee Esbjergissä, ja tytäryhtiöitä meillä on Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Englannissa.

Täältä löydät kuvamateriaalia, tekstejä ja logon, joita voit käyttää verkkosivuillasi ja SoMe-kanavissasi.

kerro myös meille

Meistä on hienoa, että haluatte hyödyntää materiaaliamme, ja haluaisimme mielellämme seurata teitä. Lähettäkää meille linkkejä Mezina-päivityksistänne sähköpostiin mail@mezina.com. Näin voimme nähdä miten Mezina-brändi tulee esiin kanavillanne.

Jos käytätte kuvia sosiaalisessa mediassa, merkitse #mezina ja mahdollisesti tuotteen nimi, esimerkiksi #Chello

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kirjoita osoitteeseen finland@mezina.com

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.