Tervetuloa meidän B2B universumiin

B2B Jälleenmyyjät

MEZINAN LIIKETOIMINTAMALLI

Meillä Mezinassa on poikkeuksellinen tietämys miten kasviperäiset raaka-aineet voivat edistää parempaa elämää ja korkeampaa elämänlaatua. Meillä on todella tehokas tuotekehitys, olemme joustavia ja nopeita, ja raaka-aineiden ostojen tiukat laatuvaatimukset takaavat ensiluokkaiset tuotteet. Omaamme laajat kansainväliset verkostot, sillä hankimme raaka-aineemme eri puolilta maailmaa ja teemme henkilökohtaisesti yhteistyötä tukku- ja vähittäiskauppojen kanssa pääsiasiassa pohjoismaisilla markkinoilla.

KESKITTYMINEN YMPÄRISTÖÖN

Olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme.

Baeredygtig emballage
KESTÄVÄT PAKKAUKSET

Kestävän kehityksen ja kierrätyksen aikakaudella monet kuluttajat etsivät vaihtoehtoja muoville. Biomuovit ja rPET-pakkaukset ovat vaihtoehtoja, joihin uskomme. Mezina keskittyy vahvasti kestävään kehitykseen, minkä vuoksi otamme jatkuvasti käyttöön biopohjaisia ja kierrätettyjä pakkauksia, jotka on valmistettu luonnonvaroista, jotka voivat kasvaa pellolla ja uudistua vuodesta toiseen. Biomuovi on muovimateriaali, joka perustuu biomassaan eikä fossiilisiin resursseihin, kuten öljyyn ja maakaasuun, kun taas rPET valmistetaan kierrätysmuovista, ja sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Flag,Of,Denmark,-,Dannebrog
Tanskassa valmistetut tuotteet

Löydämme inspiraatiomme luonnosta, joka on täynnä taikaa. Tästä syystä meillä on perustavoitteena yhdenmukainen käsitys siitä, mitä toimialamme tuotteiden pitäisi tehdä ja millaista laatua niiden pitäisi olla. Mezina ostaa raaka-aineet tuottajilta, jotka ovat osoittaneet halukkuutensa ja kykynsä täyttää kaikki Tanskan lainsäädännön mukaiset laatu- ja puhtausvaatimukset. Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse lääketehtaassa farmaseuttisessa valvonnassa, mutta teemme yhteistyötä myös ainutlaatuisia tuotteita valmistavien toimittajien kanssa.

The,Scientist,Or,Doctor,Make,Herbal,Medicine,From,Herb,In
Luonnolliset ainesosat

Vuodesta 1983 lähtien olemme Mezinassa työskennelleet tavoitteenamme tarjota markkinoiden parhaita tuotteita, jotka on kehitetty kunnioittaen perinteisiä kasviperäisten ainesosien käyttömenetelmiä ottaen huomioon tieteelliset näkemykset ja suuntaukset. Valvomme tiukasti omassa tuotannossamme käyttämiemme raaka-aineiden ja muilta toimittajilta valitsemiemme tuotteiden laatua. Työskentelemme vain sellaisten tuottajien kanssa, jotka asettavat huippulaadun etusijalle.

TUOTEKEHITYS

Me Mezinassa uskomme, että tieteellisen kehityksen seuraaminen on yhtä tärkeää kuin markkinoinnin ja mainonnan hyödyntäminen innovatiivisten tuotteiden kehittämisessä ja myynnissä. Seuraamme jatkuvasti uusia tieteellisiä tutkimuksia ja hyödynnämme uutta tietoa uusien, innovatiivisten ravintolisien ja luontaistuotteiden kehittämiseen.

Meille on aina ollut tärkeää tarjota asiakkaillemme uutta tietoa ja uusia ainesosia heti, kun alalla tapahtuu jotain uutta.

Private label

Me Mezinalla tarjoamme sinulle mahdollisuuden erottua alalla oman tuotemerkin avulla, jotta voit tarjota asiakkaillesi myös terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja ravintolisiä. Matkan varrella voimme tarjota sparrausta ja apua kaikessa konseptin kehittämisestä ja graafisesta pakkaussuunnittelusta ainutlaatuisten ainesosien ja koostumusten valintaan.

On sinun tehtäväsi arvioida, missä asioissa tarvitset erityisesti neuvoja ja sparrausta oman tuotemerkkisi kanssa. Se on kuitenkin varmaa, että Mezinan kautta myytävät private label -tuotteesi ovat tanskalaisittain kehitettyjä, ja niissä on kestävä pakkaus joko biomuovi- tai rPET-pakkauksen muodossa.

MEZINAN 4 KESKEISTÄ ARVOA OVAT KAIKKI KAIKESSA TUOTTEIDEMME VALMISTUKSESSA.

Luottamus ja kunnioitus

Tämä näkyy suhteissa asiakkaisiimme, kumppaneihimme ja työntekijöihimme. Työskentelemme kohti yhteisiä tavoitteita, joissa luottamus ja kunnioitus ovat avainasioita.

Rohkeus

Olemme ammatillisesti uteliaita ja löydämme aina uusia ja parempia keinoja. Haluamme innovoida, uudistaa ja tehdä aina paremmin.

Intohimo laatua kohtaan

Laatu ilmenee tuotteissamme, jotka on kehitetty kunnioittaen perinteisiä kasvien käyttötapoja, ottaen huomioon tieteelliset oivallukset ja suuntaukset.

Ammattitaito ja sitoutuminen

Asiantuntijaryhmämme työskentelevät joka päivä täyttääkseen asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

SISÄINEN MARKKINOINTI

Terveys- ja kauneuskysymykset ovat kuluttajillemme vakavia huolenaiheita, ja juuri siksi markkinointimme tehokkuus on ratkaisevan tärkeää liiketoimintamallimme kannalta.

Meillä Mezinalla on sisäinen markkinointiosasto, joka hallitsee kaikki asiaankuuluvat markkinointialat, mukaan lukien täydellisen private label -konseptin suunnittelun ja toteutuksen mahdollisille kumppaneille.

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.