MAN POWER – 90 TABLETTIA

AINESOSIA, JOTKA EDISTÄVÄT KESTÄVYYTTÄ JA EREKTIOTA.

Ginseng parantaa fyysistä kuntoa ja kestävyyttä sekä edistää seksuaalista kanssakäymistä vahvistamalla potenssia. Sinkki edistää normaalia veren testosteronitason ylläpitoa. Sisältää myös aminohappoja. 3 tablettia päivässä, yhden kuukauden pakkaus.
Testosteroni
Miehille
Kestävyys

34,90 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

ENEMMÄN KESTÄVYYTTÄ JA PAREMPAA TEHOA – KOKEILE MAN POWERIA
Testosteroni on tärkein miehen sukupuolihormoni, joka on vastuussa monien miesten ominaisuuksien, kuten vahvojen lihasten ja luiden sekä miesten vartalon ja kasvojen karvoituksen kehittymisestä. Ymmärrettävästi miehet haluavat säilyttää luonnollisen testosteronitason.

Testosteroni on myös tärkeää miesten sukupuolielinten kehitykselle ja niiden normaalille toiminnalle. Monet uskovat, että miehillä on korkeampi testosteronitaso, koska heillä on jatkuva seksin halu, jota ei voi sammuttaa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta, sillä miehet voivat helposti menettää halunsa seksiin.

Noin 40 ikävuodesta lähtien miesten kehossa tapahtuu asteittaisia muutoksia, erityisesti kehon rasva lisääntyy ja lihasmassa vähenee, esiintyy väsymystä, energia vähenee ja usein myös seksihalut hiipuvat. Nämä muutokset johtuvat osittain miesten testosteronitasojen asteittaisesta laskusta. Ensimmäinen merkki testosteronin puutteesta on usein vähentynyt sukupuolivietti, joka voi joillakin tuntua miehen sukupuoliroolin heikkenemisenä. Tämä voi vaikuttaa kielteisesti miehen itseluottamukseen ja parisuhteeseen.

GINSENG LISÄÄ KESTÄVYYTTÄ JA PARANTAA VOIMAA
”Ginsengin on tutkimuksissa osoitettu lisäävän kehon suorituskykyä jopa 30 prosenttia”, sanoo tutkija Bertil Dahlgren. Ginsengillä on siis hyviä tuloksia seksuaalisten ongelmien suhteen ja se edistää:

  • hyvää seksielämää vahvistamalla potenssia (erektio)
  • fyysistä ja henkistä suorituskykyä
  • optimaalista kestävyyttä sekä energian ja elinvoiman ylläpitämistä

MIEHISTÄ ELINVOIMAA GINSENGILLÄ JA SINKILLÄ
Mezinan Man Power sisältää ginsengiä, L-sitrulliini- ja L-arginiini -aminohappoja sekä sinkkiä, joka edistää veren normaalin testosteronitason ylläpitoa.  Ravintolisä sopii erinomaisesti miehille, jotka haluavat yleisesti vahvistusta, mutta erityisesti seksuaalisen kanssakäymiseen.
On suositeltavaa käyttää tuotetta säännöllisesti pidemmän aikaa (jopa 8 viikkoa), jotta sen täysi vaikutus on havaittavissa.

Man Power, ravintolisä
– Ginseng-aminohappo-sinkkivalmiste

90 tabl. / 66 g

Päiväannos sisältää: 3 tabl.
Ginsenguute 15 mg – vastaten tuoretta kasvia n. 2-3 g

Aminohapot:
L-sitrulliini 500 mg
L-arginiini 500 mg

Ravintoaineet: 3 tabl.
Sinkki 5 mg (%RI** 50)
**% päivittaäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), L-sitrulliini, L-arginiini, maltodekstriini, sinkkiglukonaatti, ginsenguute (Panax ginseng C.A. Meyer), pintakäsittelyaine: sellakka.

Säilytys: 
Kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja auringon valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Man Power sisältää kasviuutteita, joten tableteissa voi esiintyä värieroja.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Annostusohje (aikuiset): 3 tabl./vrk niellään kokonaisina veden kanssa.
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

FI_Man_Power_90tabl_WEB_2000x2000px_210322_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
Man Power
Man Power sisältää sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa veressä. Sen sisältämä ginseng edistää hyvää seksuaalisuutta vahvistaen erektiota, ylläpitäen kestokykyä sekä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Käytä julkaisussasi #ManPower
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.