Naiset haluavat elää elämäänsä ilman rajoituksia – myös vaihdevuosissa

Senior,Mother,Sitting,In,Cafe,Bar,Or,Restaurant,With,Her

Puna-apila ja salvia ovat tehokkaita kasveja aikuiselle naiselle

Olet ehkä jo kuullut puna-apilasta ja tämän kauniin kasvin kyvystä vähentää levottomuutta ja ärtyneisyyttä – mutta tiesitkö, että puna-apila voi myös vähentää hikoilua? Salvia on toinen, usein ruoanlaitosta tuttu kasvi, joka tarjoaa myös hyvää tukea varttuneelle naiselle, sillä salvia voi vähentää kuumien aaltojen ja hikoilun aiheuttamaa epämukavuutta, edistää ehkä toivottua painonpudotusta ja säädellä hormonitasapainoa.

  • Vaihdevuodet ovat luonnollinen vaihe naisten elämässä
  • Kasviuutteet voivat auttaa monia
  • Salvia voi auttaa vähentämään hikoilua
  • Puna-apila voi hillitä kuumia aaltoja sekä vähentää levottomuutta ja ärtyneisyyttä

Vaihdevuodet ovat luonnollinen ajanjakso elämässä, jolloin naisten sukupuolihormonien, estrogeenin ja progesteronin, määrä vähenee. Suomalaiset naiset ovat keskimäärin 52-vuotiaita, kun he kokevat viimeiset kuukautisensa. Kuumat aallot, mielialan vaihtelut, väsymys, levottomuus tai ärtyneisyys voivat asettaa haasteita naisille tässä elämänvaiheessa. Vaihdevuosi-iässä voi esiintyä myös hiusten ohenemista ja painonnousua. 

Kehon tasapainon löytäminen sekä fyysisesti että henkisesti voi olla haastavaa yli 50-vuotiaana, mutta onneksi luonto tarjoaa aikuiselle naiselle useita hyviä kasveja, joiden tuntemisesta on hyötyä. Jokainen on täyttänyt elämänsä itselleen sopivilla nautinnoilla ja viihdykkeillä, mukavilla harrastuksilla, lukuisilla ystävillä tai isolla perheellä. Vaihdevuosien ei kannata antaa häiritä sitä antoisaa ja mukavaa elämää, josta on saanut nauttia jo aikaisemminkin. Luonnosta peräisin olevia kasveja kannattaa hyödyntää ja pitää näin elimistön tasapainossa vaihdevuosien. 

Naisille tehokas vaihdevuosien helpottaja – Chello Forte

Chello Forte on vaihdevuosi-ikäisille naisille tarkoitettu ravintolisä, joka lievittää erityisesti hikoilua ja kuumia aaltoja. Chello Forten teho perustuu pääasiassa salviaan, joka on tunnettu ja jota on käytetty tähän tarkoitukseen jo vuosikymmeniä. Salvian myötä kuumia aaltoja ja hikoilua voi esiintyä vähemmän ja/tai niiden voimakkuus voi olla vähäisempi. Chello Forte sisältää myös soijauutetta, joka sisältää isoflavoneja 40 mg tablettia kohti – ja puna-apilauutetta, joka sisältää isoflavoneja 4 mg tablettia kohti. Tuote sisältää myös B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa ja vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Päivittäinen annos ensimmäisten 2-4 viikon ajan on kaksi tablettia päivässä. Sen jälkeen yksi tabletti päivässä.

Chello Forte on ostettavissa luontaistuotekaupoista ja apteekeista. 

LEHDISTÖTIEDOT: Kirkkonummi, maaliskuu 2022
 
Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.