Tempel Plus

FI_Tempel_Plus_Enviroment_Banner_230922

Ainutlaatuinen yhdistelmä Ginkgo bilobaa ja Bacopa monnieria

Tempel Plus -ravintolisässä yhdistyvät tunnettu ginkgo biloba -kasvi, josta käytetään myös nimeä neidonhiuspuu, sekä mielenkiintoinen ja suhteellisen uusi kasvi Suomessa eli bacopa monnieri. Sillä on pitkä historia, ja se on suosittu ja paljon käytetty ayurveda-yrtti jo muinaisessa Intiassa. Bacopa monnierista voivat hyötyä kaikki, jotka ikääntyessään tuntevat keskittymiskyvyn heikkenemistä ja lievää muistamattomuutta. Sitä voidaan käyttää myös stressaavissa tilanteissa, kuten tenttiin valmistautumisessa tai tilanteessa, joka vaatii täyttä oppimis-, muistamis- ja keskittymiskykyä.

Ginkgo biloba ja bacopa monnieri -kasvit yhdistävät voimansa
Sekä Ginkgo biloban että Bacopa monnierin tärkeimpiä ominaisuuksia on vilkastuttaa verenkiertoa pienissä verisuonissa. Aivojen verenkierto on tärkeää, jotta voimme oppia uusia asioita ja muistaa vanhoja. Molemmat kasvit voivat auttaa ylläpitämään näitä tärkeitä kykyjä. Myös näkö- ja kuuloaistimme ovat riippuvaisia verenkiertojärjestelmästä. Toimiva verenkierto ylläpitää hyvää näköä ja kuuloa sekä hyvää henkistä tasapainoa.

Ginkgo biloban viuhkamaisista ja sydämenmuotoisista lehdistä valmistettu uute sisältää paljon antioksidanttisia flavonoideja, ginkgolideja sekä bilobalideja, jotka vaikuttavat etenkin verenkiertoon ja mikroverenkiertoon. Bacopa monnieri auttaa ylläpitämään hyvää muistia, mutta voi myös auttaa torjumaan ja vähentämään stressiä.

Tempel Plus sisältää B12-vitamiinia
Tempel Plus sisältää myös B-ryhmän vitamiineja, erityisen runsaasti varsinkin ikääntyville tärkeää B12-vitamiinia. B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. B12 on myös hyvä lisä immuunijärjestelmälle, sillä se edistää punasolujen normaalia muodostumista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
B12-vitamiinilla on merkitystä solujen jakautumisprosessissa ja se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tempel Plus on saatavana 120 kapselin pakkauksessa (4 kuukautta) ja sitä voi ostaa luontaistuotekaupoista ja apteekeista.


LEHDISTÖTIEDOT
Kirkkonummi, maaliskuu 2022

 
Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.