NUTRILENK GOLD MARINE – 180 TABLETTIA

AINESOSIA, JOTKA EDISTÄVÄT NIVELTEN JA LUUSTON NORMAALIA TOIMINTAA.

NutriLenk Gold on ravintolisä, joka tarjoaa sinulle rakennusaineita nivelten ja luuston ylläpitämiseksi, jotta voit jatkaa aktiivista elämääsi. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista, mikä on tärkeää ruston normaalin toiminnan kannalta.  Se sisältää myös D-vitamiinia, mangaania ja kalsiumia, jotka ovat tärkeitä normaalin luuston ylläpitämiseksi. 3 tablettia päivässä, tarvittaessa annostusta voidaan nostaa 6 tablettiin päivässä.
Rakennusaineita nivelille
Luusto ja nivelet
Vitamiinit ja mineraalit

65,00 

* Emme voi taata, että kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä.

NutriLenk Gold on ravintolisä, joka antaa sinulle luontaisia rakennusaineita nivelten ja luuston ylläpitämiseksi ja auttaa sinua jatkamaan aktiivista elämää.

NutriLenk Gold on jo vuosia ollut yksi suosituimmista tuotteista nivelille ja luustolle Tanskassa ja Norjassa, jossa se on myös valittu vuoden luontaistuotteeksi.

Tuote koostuu suolaisten vesien kaloista peräisin olevasta, erityisesti käsitellystä eläinrustosta, joka sisältää juuri niitä rakennusaineita, joista ihmiselimistömme rusto muodostuu. Entsyymien avulla rakennusaineet hajotetaan pienemmiksi osiksi, joita voidaan käyttää ihmiskehon aineenvaihdunnassa. Tärkeimmät aineet ovat ns. aminosokereita (esim. kondroitiinisulfaatti) ja proteiinia (esim. kollageenin muodossa). Näiden perusaineiden lisäksi tuote sisältää C- ja D-vitamiineja, kalsiumia (kalkkia) ja mangaania sopivissa määrin.

Rusto koostuu pääasiassa eräänlaisista jättimolekyyleistä, joihin kuuluu aminosokereita. Elimistö muodostaa tämän ruston rakennusaineet siitä, mitä syömme. Rusto voi imeä itseensä vettä, mikä tekee siitä joustavan ja iskuja vaimentavan. Toinen tärkeä osa rustoa on kollageeni, proteiini, joka läpäisee kudosta ja antaa rustolle vetolujuuden ja koheesion. Ruston tärkeimmät rakennusaineet ovat siis aminosokerit ja proteiinit, ja koska C-vitamiini on tärkeä myös joidenkin kollageenin muodostavien aminohappojen muodostumiselle, sitä tarvitaan myös.

Rusto liittyy läheisesti luuhun, joten riittävä D-vitamiinin ja kalsiumin saanti on luonnollisesti tärkeää. Viimeinen ravintoaine, joka on tärkeä sidekudoksen ja siten myös ruston ylläpidon kannalta, on mangaani, joka edistää rustokudoksen muodostumista.

Nutrilenk Gold sisältää:
C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia muodostumista, mikä on tärkeää ruston normaalin toiminnan kannalta.
D-vitamiinia, joka edistää normaalin luuston ja lihastoiminnan ylläpitämistä.
Mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja luuston normaalia ylläpitoa.
Kalsiumia tarvitaan normaalin luuston ylläpitämiseksi.

Nutrilenk Gold, ravintolisä
– Kalanrusto-vitamiini-mineraalivalmiste

180 Tabl. / 178 g

* C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, joka on tärkeää normaalisti toimivalle rustolle. D-vitamiini ja mangaani edistävät luuston pysymistä normaalina ja kalsium on välttämätöntä normaalille luustolle ja hampaille.

Päiväannos sisältää 3 tabl./6 tabl.:

Hydrolysoitua kalanrustoa: 2000 mg /4000 mg

Ravintoaineet:
C-vitamiini: 40 mg/80 mg – %RI** 50 /100
D-vitamiini: 5 μg/10 μg – %RI** 100/200
Mangaani: 0,25 mg/0,5 mg – %RI** 12,5 /25
Kalsium: 250 mg/500 mg – %RI** 31 / 62
**% päivittaäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Hydrolysoitu kalanrusto, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaine (HPMC), maltodekstriini, mangaanisulfaatti, kolekalsiferoli, kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Säilytys:
Kuivassa, huoneenlämmössä, suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Maahantuoja:
Mezina Oy ∙ Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Puh. 010 422 1580

Annostus ja käyttöohje (aikuiset): 3 tablettia päivässä. Tarvittaessa voi ottaa 6 tablettia päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää

FI_Nutrilenk_Gold_180tabl_WEB_2000x2000px_220322_
Tuotekuvat:
2000x2000 px
SoMe materiaali:
1200x1200 px
Fiiliskuvat:
2000x2000 px
NutriLenk Gold
NutriLenk Gold on ravintolisä, josta saat luontaisia rakennusaineita nivelten ja luuston ylläpitämiseen. Kaksi pakkauskokoa, 90 ja 180 tabl. Täältä voit ladata kuva- ja tekstimateriaalia käytettäväksi verkossa ja SoMe-kanavilla. Käytä julkaisussasi #NutriLenkGold #NutriLenk
Download

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.