Takaisin

 

 

 

 

Terveytesi - meille Sydämenasia

 

Vaikuttavia tanskalaisia terveystuotteita yli 35 vuotta

 

Mezina A/S on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1983 Esbjergin kaupungissa Tanskan länsirannikolla. Yrityksen konsernin hallinto, tuotekehitys, markkinointi sekä tuotantokeskus toimivat siellä edelleen.  Mezinan palveluksessa on n. 40 työntekijää, jotka ovat kukin oman toimialueensa rautaisia ammattilaisia. Mezinalla on tytäryhtiöt tai myyntikonttorit kaikissa Pohjoismaissa.

 

Mezinan avainosaamista on sydämellinen ja asiantunteva asiakaspalvelu, kattava markkinointi, pitkäjänteinen oma tuotekehitys sekä ajantasainen tutkimus. Yritys tarjoaa tuotteiden jälleenmyyjille ja kuluttajille tyytyväisyyttä tuottamalla korkeatasoisia vaikuttavia ravintolisiä Euroopan alati kasvaville luontaistuotemarkkinoille.

 

Mezinan iskulause "Terveytesi - Meille Sydämenasia" kuvaa osuvasti yrityksen toimintatapaa ja tahtotilaa huolehtia asiakkaista täydellä sydämellä. Halu vaalia asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia on meille mezinalaisille aidosti sydämenasia. Tuotteidemme tehtävä on ylläpitää ja edistää ihmisten hyvää elämänlaatua sekä terveyttä - laadusta tinkimättä.

 

Aktiivinen, jatkuva tuotekehitys ja huolellinen tutkimus takaavat Mezinan tuotteiden korkean laadun.
Mezina tarjoaa markkinoiden parhaita terveystuotteita asettaessaan itselleen tiukat vaatimukset myös ympäristön, tuotannon, käsittelyn ja dokumentoinnin suhteen. Tuotekehityksemme punainen lanka nojaa vahvasti EU:n vahvistamiin terveysväitteisiin, laajalti tunnettuun ja tutkittuun luontaislääketieteeseen sekä viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin terveyttä edistävistä ja ylläpitävistä raaka-aineista.

  

Tuotteittemme laatu on joka suhteessa paras, sillä käytämme valmistuksessa hyväksi uusinta tieteellistä tietoa sekä tutkimuksia vaikuttavista aineista ja annoksista. Tuotteissamme käytetään vain korkealaatuisia ja mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita. Tuotteittemme teho perustuu parhaimpiin luonnosta eristettyihin ravintoaineisiin, uutteisiin ja vitamiineihin.

 

Kaikki Mezinan maahantuomat tuotteet täyttävät voimassa olevat EU:n laatuvaatimukset. Tuotteet valmistetaan Mezinan tarkan farmaseuttisen valvonnan alaisuudessa. Valmistuttajana toimii tanskalainen emoyhtiömme Mezina A/S.

 

Mezina aloitti oman maahantuonnin Suomeen

 

Mezina Oy perustettiin Suomeen 2002, ja aloitimme tuotteittemme oman maahantuonnin 2008. Konttorimme sijaitsee Kirkkonummella, Jorvas Hitech Centerin viihtyisissä toimitiloissa.

 

Mezina Oy kuuluu Suomen Luontaistuotealan tukkukauppojen liittoon.

 

Mistä korkealaatuisia tuotteitamme saa

 

Mezinan tuotteet ovat Suomessa myynnissa yli 800 jälleenmyyntipisteessa Hangosta Ivaloon. Tuotteita jälleenmyyvät apteekit, luontaistuotekaupat (mm. Life, Aito-kauppa ja Terveystieto) sekä suurimpien tavaratalojen luontaistuoteosastot (mm. Sokos ja Emotion). Lisäksi tuotteitamme on myynnissä luotettavissa suomalaisissa verkkokaupoissa.

 

Tuotteittemme jakeluvarastoinnista, jälleenmyyjien tilauksista ja jakelusta vastaa Tamro Finland Oyj. 

 

 

Mezina Oy:n yhteystiedot

 

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 9.00-16.00  ja perjantaisin klo 9.00-15.00.

 

puh. +358 (0)10 422 1580

sähköposti: finland(at)mezina.com

 

Osoite:
Mezina Oy, JHC 1, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas

© Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com