Takaisin

Kun virtsatiet tarvitsevat vastustuskykyä... 

 

HIBISCUSTA, KARPALOA JA C-VITAMIINIA

 

Roseberry on korkeatasoinen ravintolisä, joka tukee virtsateiden hyvinvointia kolmella tehokkaalla ainesosalla monipuolisesti ja luonnonmukaisesti.

 

 

Kolmivaikutteinen Roseberry


Roseberry on monipuolinen yhdistelmävalmiste elimistön luonnolliseen hyvinvointiin ja virtsateiden luonnonmukaiseen itsehoitoon. Roseberry sisältää vahvan Amerikankarpalon lisäksi luonnon antibakteerista Hibiscusta ja runsaasti C-vitamiinia.

  1. Hibiscuksen luonnollinen antibakteerisuus auttaa tainnuttamaan haitallisia bakteereita ja hiivasieniä virtsasta. Roseberryn patentoitu hibiscusuute taistelee nopeasti ja luonnonmukaisesti näitä harmillisia mikro-organismeja vastaan.

  2. Karpalon proantosyanidiinit (PAC) heikentävät mm. E.colibakteerin kykyä kiinnittyä virtsateihin ja Candida-hiivojen kasvumahdollisuuksia. Yli 32 mg PAC päivä-annoksella on tutkitusti näitä haitallisia mikro-organismeja heikentävä vaikutus. Tämän annoksen saa jo kahdesta Amerikankarpaloa (Vaccinium macrocarpon) sisältävästä Roseberry-tabletista.

  3. C-vitamiini happamoittaa virtsaa, jolloin bakteerien elinolosuhteet heikkenevät. Happamuutta lisäävät ravintoaineet tukevat näin virtsateiden hyvinvointia, siksi Roseberry sisältää runsaasti C-vitamiinia.

 

Tiesitkö tämän hibiscuksesta?


Hibiscus on Aasiasta kotoisin oleva malvakasvi, jota viljellään nykyisin joka mantereella. Se on monipuolinen ja tutkittu hyötykasvi, jolla on pitkät perinteet myös kansanlääkinnässä. Hibiscusta käytetään mm. elintarvikkeiden väriaineena, mausteena ja nautitaan juomina. Roseberry on hibiscustuotteiden uusin innovaatio.

 

Roseberryä naisten yleisimpään vaivaan


Voit tukea virtsateiden hyvinvointia Roseberryllä kuurina tai käytää toistaiseksi, vaikka koko tulehduksille altistavan kauden ylitse. Voit nauttia Roseberryä lääkekuurien tukena sekä käyttää toistuvien tulehdusten ennaltaehkäisyyn. Ensimmäiset 14 päivää annostus on 3 tablettia /vrk ja tämän jälkeen 2 tablettia /vrk kunnes pakkaus on tyhjä. Vaikka oireet häviävät, on tärkeää käyttää tuote loppuun. Tabletit nautitaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotta tehokkaat ainesosat saavat vaikuttaa elimistössä mahdollisimman pitkään. 

 

Roseberry on tehokkaampi kuin pelkkä karpalo!

 

Huom! Käänny äkillisissä ja poikkeuksellisissa oireissa aina lääkärin puoleen.

 

Katso Roseberry video

Versiot ja hinnat

Roseberry 90 tabl.
hinta noin 23,00 eur

Annostus

Ota 2-3 tablettia iltaisin, juuri ennen nukkumaanmenoa. Juo päivän aikana riittävästi nesteitä, mielellään vettä.

Nauttimalla tabletit iltaisin ennen nukkumaan menoa, tuotteen ainesosat vaikuttavat elimistössä pidempään.

 

Voit käyttää Roseberryä myös antibioottikuurin aikana.

Sisältö

PDF-icon 56x56

Roseberry

Mistä voit ostaa tuotetta?
Katso esite

PDF-icon 56x56

Roseberry

Klikkaa ostoksille:

Lifeicon

 Luontaistuntijat icon

 

Osta tästä

 

hyvinvoinnin icon

Natural icon
 

Funraise icon

 

Osta tästä

 

Ihanaostos.fi

  • Itsenäiset terveyskauppiaat

  • Apteekit

  • Veljekset Keskinen

 

 

© 2012 Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com