Takaisin

EDISTÄÄ NUKAHTAMISTA

 

Unihäiriöt vaivaavat suomalaisia aiempaa useammin. Satunnaisia univaikeuksia on jo lähes joka toisella, 45 prosentilla. Unihäiriöistä kärsivät etenkin keski-ikäiset ja työikäiset.


Häiriöt ilmenevät vaikeutena nukahtaa tai pysyä unessa, liian aikaisena heräämisenä, virkistämättömänä unena ja tyytymättömyytenä omaan nukkumiseen. Altistavia tekijöitä univaikeuksille ovat mm. epäsäännöllinen vuorotyö, stressi, huolet, toistuva yöherääminen (pienten lasten vanhemmat), hormonaaliset murrosvaiheet (naisilla vaihdevuodet).


Jatkuvat univaikeudet aiheuttavat ärtyneisyyttä, muistin, keskittymiskyvyn ja oppimisen häiriöitä, lisääntynyttä tapaturma- ja onnettomuusriskiä sekä alttiutta mielenterveyden ongelmille.


Lunamino on yhdistelmätuote, joka helpottaa nukahtamista ja tarjoaa levollista unta läpi yön

Lunamino edistää nukahtamista tehokkaasti ja nopeasti. Se sisältää runsaasti rentouttavia ja unta edistäviä yrttejä: sitruunamelissaa, lehmuksenkukkaa ja kauraa. Sitruunamelissa edistää normaalia ja rauhallista unta. Lehmuksenkukalla ja kauralla on rauhoittava vaikutus ja ne myös edistävät nukahtamista.


Lunaminon tarkoin valitut ravintoaineet, B-vitamiinit ja magnesium, edistävät hermoston normaalia toimintaa ja ne tunnetaan stressivitamiineina ja hivenaineina.


Lunamino sisältää myös L-tryptofaania. Tryptofaani on välttämätön aminohappo, jota on saatava päivittäin ravinnosta. Tryptofaanista muodostuu aivoissa mielialaan positiivisesti vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta serotoniinia, joka puolestaan muuttuu vuorokausirytmiä sääteleväksi ja unta rauhoittavaksi melatoniiniksi.


Annostus: 2 tablettia vuorokaudessa noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Lunamino auttaa nopeasti ja tehokkaasti, mutta parhaan hyödyn saavuttaaksesi Lunaminoa kannattaa käyttää pidempiaikaisesti.

 

 

Versiot ja hinnat

Lunamino 60 tabl.

hinta noin 24,00 eur.

Annostus

2 tablettia päivässä noin tunti ennen nukkumaanmenoa

Sisältö

PDF-icon 56x56

Lunamino

Mistä voit ostaa tuotetta?

Jälleenmyyjät:

Luontaistuntijat

Terveystieto

Natural

Itsenäiset terveyskauppiaat

Apteekit

Veljekset Keskinen

 

Verkkokaupat:

Luontaistuntijat-verkkokauppa

Fun Raise

Sinunapteekki

Ihanaostos

Katso esite

Klikkaa ostoksille:

 Luontaistuntijat icon

Terveystieto icon

 Sinunapteekki

 Funraise icon

Natural icon

 

Ihanaostos.fi

  • Itsenäiset terveyskauppiaat

  • Apteekit

  • Veljekset Keskinen

 

© 2012 Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com