Takaisin

Kun olet päättänyt muuttaa ruokailutapasi terveellisemmäksi...

 

KONJAK AUTTAA IHAN OIKEASTI LAIHTUMAAN

 

Konjak on painonhallintatuote, josta on tutkittua, turvallista ja tehokasta apua laihduttamiseen. Konjak tehostaa huomattavasti vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla.

 

Konjak sisältää EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk). Konjakin molemmilla laihtumista tehostavilla ainesosilla on vahvat perustelut. Terveysväitteen saadaksen ravintoaineen vaikutukset on todistettu laajoilla tieteellisillä tutkimuksilla.

 

Konjak täyttää ja hillitsee nälkää


Konjak on valmistettu vesiliukoisesta Amorphophallus konjac-juurimukulan kasvikuidusta. Tämä kaloriton luonnonkuitu sitoo itseensä valtavan paljon vettä. Ennen ruokailua veden kanssa nautitut Konjak-tabletit (2 tabl./ateria) muodostavat vatsalaukkuun kuituhyytelöä, joka täyttää vatsaa ja tukee normaalia suolentoimintaa. Konjakin avulla laihduttajan on helpompaa pienentää päivittäistä energiansaantiaan ja hallita syömistään kun olo tulee kylläiseksi pienemmillä, kohtuullisen kokoisella ja vähemmän energiaa sisältävillä ruoka-annoksilla.

 

Konjak helpottaa makeanhimoa

 

Konjak tablettien sisältämä kromi helpottaa jo muutamassa päivässä makeanhimoa ja epäterveellisten välipalojen nauttimista aterioiden välillä. Monelle tuttu turha, makea suupala aterian päätteeksi on Konjakin nauttimisen yhteydessä helppoa opetella jättämään kokonaan väliin. Yhdessä verensokeria tasapainottavan kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.

 

Konjak tukee laihtumista 

  • Täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä

  • Ylläpitää hyvää suolentoimintaa

  • Ohjaa pienentämään aterioiden annoskokoa

  • Tasaa verensokerin vaihtelua

  • Hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa

  • Tukee hyviä kolesteroliarvoja

 

Laihduta terveellisesti ja turvallisesti


EU on 24.5.2012 hyväksynyt EFSA:n esittämät terveysväitteet, että konjac-glucomannan tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa sekä kromin verensokeria tasapainottavan terveysvaikutuksen. Konjak on korkealaatuinen elintarvike joka on kehitetty tehostamaan terveellisellä ja monipuolisella, mutta vähäkalorisella ruokavaliolla laihduttamista. 

 

Konjak-painonhallintatuotetta suositellaan ylipainoisille (BMI yli 25) kevennetyllä ruokavaliolla laihduttaville aikuisille. Konjak on puhdas kuituvalmiste, joka sopii myös diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan esim. vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista. Konjakia käytettäessä suosittelemme syömään säännöllisesti 3 kevyttä ateriaa ja 2-3 terveellistä välipalaa päivässä. Hyvä ruokailuväli on 3-4 tuntia.

 

Konjakia otetaan 2 tablettia isohkon vesilasillisen kera noin puoli tuntia ennen ateriaa kolmasti päivässä. Konjakia voi käyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon rinnalla siihen saakka, kun on saavuttanut normaalin painon ja päässyt tavoitteeseensa.

 

Vinkki: oman matkapuhelimen voi tarvittaessa ajastaa muistuttamaan tablettien ottamisen sääännöllisesti. Tablettien ottamisen jälkeen on helppo valmistautua seuraavaan ateriointiin niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 

Erityisesti huomioitavaa:
Nauti aina runsaasti nestettä yhdessä Konjak-tablettien kanssa, jotta tabletit kulkeutuvat mahalaukkuun. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on nielemisvaikeuksia. Ilman riittävää nestettä valmiste voi turvota ja aiheuttaa tukoksen nielussa, ruokatorvessa tai suolistossa.

 

Laihtumista tehostaa säännöllinen elämänrytmi, riittävä lepo ja päivittäinen liikunta. Liikkuminen kannattaa aloittaa kevyesti ja nauttia siitä eri liikuntamuotoja vaihdellen. Hyötyliikunnan lisääminen arkeen kannustaa liikkumaan myös vapaa-aikana enemmän. Painon pudotessa liikunnasta tulee helpompaa ja mukavampaa. Eri liikuntamuotoja ja -lajeja vaihdellen löytää itselleen mieleisen tavan nauttia sen tuomasta hyvästä olosta. 

 

Konjak myydään 90 tabl. ja 180 tabl. pakkauksessa

 

Konjak on saatavilla 90 tabl. pakkauksessa (kahden viikon annos) ja 180 tabletin pakkauksessa, joka vastaa kuukauden käyttöä. Isossa pakkauksessa on pieni säilytysrasia, jossa tabletit on kätevä ja huomaamatonta ottaa mukaan töihin ja matkalle. Lisäksi pakkauksessa on pieni opas käytön aloitukseen. Oppaassa on taulukko, johon voi viikoittain merkata kehon mittoja edistymisen seuraamisen helpottamiseksi.  

 

Konjak on Suomessa myynnissä terveyskaupoissa ja luontaistuoteosastoilla, verkkokaupoissa sekä apteekeissa.

 

Katso tästä miten Konjak toimii

 

Katso tästä Konjak-mainos

 

Lisätietoa:  

EU hyväksyi glucomannan-kuidun laihduttavien elintarvikkeiden listalle

Lehdistötiedote 7.6.2012 - Glucomannan-kuitu hyväksyttiin laihduttavaksi elintarvikkeeksi

Lehdistötiedote 7.6.2012 - Konjak laihduttaa

Pressmeddelande 7.6.2012 - Glucomannan-fibern har godkänts som bantade livsmedel 

Lehdistötiedote 14.6.2012 - Pohjoismaiden lihavin kansa laihduttaa sisulla, mutta lihoo vauhdilla

Lehdistötiedote 16.8.2012 - Konjak on laihduttava elintarvike 

Wikipedia Konjak

 

 

Artikkeleita:  

Lappilainen 24.5.2012 (sivulla 13)

Ilta-Sanomat 9.6.2012 (laihdutus)

Iltalehti 27.7.2012 (terveys)

Ilta-Sanomat 27.7.2012 (laihdutus)

Laihduttaminen.com (laihdutustuote)

 

 

 

 

 

 

 

 

Versiot ja hinnat

Konjak 90 tabl.

hinta noin 28,00 eur

 

Konjak 180 tabl.

hinta noin 49,00 eur

Annostus

Nautitaan 2 tablettia kolme kertaa päivässä runsaan kylmän veden kera n. puoli tuntia ennen päivän 3 pääateriaa.

Konjakin käytön aikana suositellaan nauttimaan vähäenergistä, monipuolista ravintoa kolme kohtuullisen kokoista pääateriaa sekä 2-3 terveellistä välipalaa päivässä.

 

Konjak-kuituvalmistetta voi käyttää kuurinomaisesti tai niin pitkään, kun on saavuttanut painotavoitteensa.

Sisältö

PDF-icon 56x56

Konjak

Mistä voit ostaa tuotetta?
Katso esite

PDF-icon 56x56

Konjak

Klikkaa ostoksille:

Lifeicon

 aito

 

Osta tästä

 

 Funraise icon

 Vitaravinne.fi

Osta tästä

 

 

Apteekkishop.fi


Voimia.com

 

Tai kysy Mezinan Konjak-painonhallintatuotetta
lähimmästä terveyskaupasta tai apteekista.


© 2012 Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com